Fizetési módok

Barion

Webáruházunkban lehetőséged van online bankkártyás fizetésre, amely a Barion rendszerén keresztül történik. A Barion Payment Zrt. az MNB felügyelete alatt áll, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az online bankkártyás fizetés igénybevételéhez átirányítunk a Barion felületére, ahol meg kell adnod a bankkártyád számát, a lejárati dátumot, a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ne aggódj, az itt megadott adatok nem jutnak el hozzánk.

A Barion a legbiztonságosabb online fizetési felületek egyike, szervereinek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A vállalat rendelkezik továbbá a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, amely jogosulttá teszi a bankkártya adatok kezelésére. Ezért is választották a Bariont olyan nagy weboldalak mint az Extreme Digital, a Don Pepe vagy a Jófogás.

Fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Banki átutalás

Amennyiben ezt a fizetési opciót választod, a megrendelt termékek ellenértékét az alábbi számlaszámra kell átutalnod:

Bankszámlaszám: 11748007-24823362
Kedvezményezett neve: PALBOX Kft.

Kérjük az utalás közleményében tüntesd fel a rendelési számot, amit a visszaigazoló emailben kaptál. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. Ebben az esetben azonban 499Ft plusz díjat számoolunk fel.

Szállítási módok

A kiszállítás az ország egész területén INGYENES.

FoxPost csomagautomata

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

FoxPost házhozszállítás

Ha a házhozszállítást választod, azt javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adj meg ahol 9:00 és 17:00 óra között biztosan megtalál téged a futár. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad kérünk gondoskodj róla, hogy a csomag átvételekor legyen nálad vagy megbízottadnál a számla kiegyenlítéshez szükséges összeg.

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Teljesítési határidő

Minden megrendelt csomagot legfeljebb 2 munkanapon belül kiszállítunk a megadott címre.